Pretty me – En blogg om underkläder

Välkommen till Pretty me, en blogg som handlar om allt du behöver veta om underkläder och lite till. Här kan du enkelt ta del av heta tips på nyheter från underklädesdesigners, bra skötselråd för dig som vill ta hand om dina fina underkläder på bästa sätt och mycket mer. Läs allt du behöver veta och lite till om allt som har med underkläder och göra.

Underkläder kommer i alla möjliga modeller och precis som med vanliga kläder så finns det även varumärken som kostar mer eller mindre än andra. Exempel på varumärken till riktigt bra priser är Baci, Obsessive och Livia Corsetti, som alla är välkända inom branschen och håller väldigt hög kvalitet trots sina överkomliga priser. Sedan finns det självklart även betydligt dyrare och exklusiva varumärken som till exempel Agent Provocateur, Faire Frou Frou och även stora modehus som Versace som gett sig in i underklädesbranschen.

Allra störst på underkläder i USA och kanske till och världen är Victoria’s Secret, ett märke som du garanterar hört talas om. Under 90-talet startade de även upp världens mest sedda modeshow, Victoria’s Secret Fashion Show, som direktsänds varje år över hela världen.

Att shoppa underkläder kan vara jobbigt. Det kan till exempel vara svårt att hitta en bra butik om man bor i en mindre stad. Små boutiquer som det ofta kallas brukar även ha ett ganska begränsat utbud när det gäller olika varumärken. Man köper in kanske 3-4 märken och fokuserar på deras kollektioner. Istället bör man vända sig mot webben. Idag finns det väldigt många företag som säljer underkläder på webben. och de allra flesta finns utomlands vilket innebär långa leveranstider och ibland dyra fraktkostnader. Man kan istället vända sig mot de svenska företagen. Den allra bästa hemsidan jag hittat är Katsumi.se. Fantastiskt utbud av både exklusiva och enklare modeller till väldigt överkomliga priser. Beställer du från dem blir du garanterat inte besviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.