Miniklänningar online

Att handla kläder online hör numera till vanligheterna, enligt statistik handlar nästan 40% av svenska befolkningen regelbundet på nätet. Det finns otaliga butiken på internet som säljer kläder men just sexiga miniklänningar lyser med sin frånvaro. Det finns självklart undantag men majoriteten av dessa hittar du i USA. I sverige har Nelly.com, Katsumi.se och Kleopatrasunder.se ett bra utbud av miniklänningar.

Vad är en miniklänning?
Jo, en miniklänning är just vad det låter som, en liten klänning. Inte liten i storleken utan snarare kort. Ofta i kombinerar man en miniklänning med bar rygg och djup u-ringning. Som pricket över i:et har man med fördel på sig ett par högklackade pumps. Nyårsafton är en tid på året då många tjejer väljer att ha på sig en miniklänning, gärna i mörka färger alternativt silvriga paljetter. Just en miniklänning i paljetter är otroligt läckert. Matcha åter igen med ett par pumps, denna gång paljettpumps i samma färg, har du tur kommer det finnas en spotlight på dansgolvet och alla blickar kommer då garanterat att riktas mot dig.

Vad kostar en miniklänning?
Hur långt är ett snöre? Ja, det finns inget svar på denna fråga. Men från 100-lappen till tio-tusental för en exklusiv designklänning. Men som du ha en snygg klänning som sitter bra så någonstans mellan 500-1000 kr.

Hur sköter man en miniklänning?
Som alltid ska du följa tvättråden, men väljer du en miniklänning med paljetter, mesh eller spets så får du räkna med handtvätt i max 30 grader. Så var försiktig så din bordskavaljer inte spiller ut rödvinet på ditt nya fodral, då kommer du få svårt att tvätta bort det.

minidressMiniklänning från ASOS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.