Den optimala behåsamlingen

Att det kan vara krångligt att hitta rätt behå vet säkert de flesta tjejer om. Det händer ofta att man funderar på vilken typ man egentligen behöver ha för olika tillfällen och hur många olika sorter ska man ha?  Att fylla garderoben med en massa kläder man inte använder är oftast en ganska dålig idé, oavsett vad det handlar om för typ av plagg. För att hjälpa dig med din perfekta behå-kollektion har vi samlat några tips.

En aktiv livsstil är alltid något man bör eftersträva. Att träna och röra på sig är inte bara kul, man mår även väldigt bra efteråt. Som komplement bör man därför investera i ett par bra sportbehås. De ger dig det stöd du behöver på gympasset eller löprundan. ”Comfort is key” när du ska välja rätt. Hur den ser ut är inte jättenoga.

Underkläder i spets är alltid lika läckert och kommer antagligen alltid att ha en plats i modevärlden. Spets har en väldigt exklusiv och elegant känsla, vilket gör att det passar utmärkt med en behå i spets under en finare klänning eller topp.

Formpressade behås är kanske den vanligaste modellen och passar till allt. Till dina mörkare kläder är svart det allra bästa. Tanken är att din behå ska vara näst intill osynlig. Till dina ljusa kläder och klänningar, välj en hudfärgad modell.

Till sin nya vackra festklänning vill man inte gärna att behåns axelband skall synas och det kan då vara lämpligt med bh utan axelband. Försök också att se till att behån har ungefär samma färgton som klänningen för att den skall vara så osynlig som möjligt.

Följer du dessa enkla steg kommer du snart att ha den perfekta behågarderoben att välja och vraka i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.